Ingyenes és legális videójátékok keresésére próbáld ki az alábbi ötleteket

Ingyenes és legális videójátékok keresésére próbáld ki az alábbi ötleteket

Ha vannak gyerekeid, akik videójátékokkal játszanak akkor tudod jól, hogy milyen nehéz őket elrángatni, kirobbantani a gép, képernyő elől. Órákig képesek játszani a kedvenc játékaikkal, a képernyőt bámulva. Figyelj arra, hogy gyermekeid ne váljanak játékfüggővé. A videójáték függőség valódi probléma. A játékok szórakoztató célra, játék gyakorlására vannak kitalálva. A videójátékok kellemes tevékenységet jelentenek gyermekeid számára, de csak kis mennyiségben, mértékkel engedd őket játszani. Szabályozd gyermekeid játék idejét. Ha úgy érzed, hogy gyermekeid videófüggővé vált/válik akkor érdemes ezt felvetni orvosodnak.
CD tisztítása
videójátékok
videójátékok


Kerüld el a vegyszeres tisztítószereket, amikor letisztítod a lemezt. Ez káros a lemezre nézve. Keress egy puha száraz rongyot, és inkább dörzsöld át a cd-t.

Ha nehezen használható vezérlési sémát találsz, optimalizáld a játék beállításait. Ha egyszerű játékoptimalizálási alkalmazást szeretnél akkor sok jó választás lehetőséget fellelhetsz az interneten.
Szinte úgy tekintheted ezt a feladatkezelő alkalmazást, amely kifejezetten a játékra összpontosít.
A szkennelés gyorsan történik és az optimalizálási megoldások gyorsan zajlanak. Az alkalmazás szabadon használható, és egy egyszerű megoldás, hogy az öregedő PC-nél a legjobb játék teljesítményt érjétek el.
Képernyő és a szem védelme

Játék során a gyerekid órákon keresztül bámulják a képernyőt és a kedvenc játékukat játszák. Vannak, akik a világosabb képernyőt vagy akár a fordított elrendezést részesítik előnyben. Sok videójátékban ezeket a beállításokat lehet szabályozni. Növeld a képernyő fényerejét, a sötét játékok hátborzongatóak lehetnek, de „sötétben” nehéz is játszani azokkal. A sötét színek növelik a játék nehézségét. Növeld a fényerőt és ez segít ebben a problémában. Ez megkönnyíti a színek megkülönböztetését és képes leszel észrevenni ellenségeidet, mielőtt téged vennének észre.

Lövöldözős videójátékok játékának elsajátításához, sajátítsd el a fegyvered képességeit. Minden fegyvertípus bizonyos szempontból kiemelkedő (szálfegyverek, gyakorlófegyverek, távolságifegyverek), ha ismered az egyes fegyverek típusait akkor teljes mértékben ki is tudod használni ügyességedet.

Ha gyermekeidnek vásárolsz videójátékot, szerezz minél több információt a játékokról, mint pld nehézségi fokozat, illetve, hogy egy bizonyos korú gyermekednek való-e a játék vagy sem. Mindig olvasd el az online értékeléseket, mielőtt játékot veszel akár gyermekeidnek vagy magadnak. Sokszor az új játékok nem is olyan nagyszerűek, de a legjobban teszed, ha megvárod és elolvasod a kritikusok véleményét.
Ha a legújabb játékokra vágytok, akkor célszerű megrendelni, vagy előrendeltetni, egyes kereskedések kedvezményeket kínálnak az online vásárláshoz.

Használt videójátékok vásárlásánál, mindig ellenőrizd a CD-t mielőtt megvásárolnád. Nézd meg alaposan, ne legyen a lemez karcos, mert akkor sajnos nem fog működni vagy akadozva. És így a játék élvezhetetlen.
Egyes üzletek pedig még a blokk ellenében sem hajlandóak kicserélni, vagy a pénzedet visszaadni.
A játék ne vérre menjen.